Welkom bij Campus Diemen Zuid

Een nieuw zelfstandig huurappartement met eigen badkamer en keuken op een bruisende studentencampus en maar 10 minuten van het centrum van Amsterdam!

Campus Diemen Zuid is de enige Nederlandse studentencampus naar Amerikaans model. Bij de ontwikkeling is speciaal gedacht aan de wensen van de moderne student. Als je hier komt wonen heb je direct 1.000 nieuwe vrienden. Als je geen college hebt hoef je de campus niet af. Studeren, sporten, een biertje drinken of je boodschappen en de was doen? Alle campusfaciliteiten vind je letterlijk voor de deur.

Campus Diemen Zuid bestaat uit 5 gebouwen met in totaal 939 appartementen. De appartementen in gebouwen 3, 4 en 5 zijn sinds 1 september 2013 in gebruik. Gebouw 1 is mei 2014 geheel in gebruik genomen en gebouw 2 per juni 2014. Via de knop "schrijf je nu in!" kun je een bezichtiging inplannen. Campus Diemen Zuid maakt gebruik van een boekingssysteem middels het aanmelden op een wachtlijst. Mocht je geinteresserd zijn in een appartement dan kun je je inschrijven voor onze wachtlijst. Maak hiervoor een afspraak via info@campusdiemenzuid.nl, telefonisch op 020 262 09 02 of kom langs bij de Hospitalitydesk op de Campus!

Bekijk de film hieronder om met je eigen ogen te zien hoe het is om te wonen op een campus met 1.000 medestudenten!

 

Een mooie impressie van het door ons georganiseerde Gala van 12 februari jl.:

In onderstaande Google 360 beelden kun je een uitgebreide virtuele wandeling maken over Campus Diemen Zuid

Onderstaand filmpje geeft een mooie impressie weer van het Oranje-gevoel op Campus Diemen Zuid

 Klik op onderstaande afbeelding voor de laatste editie van onze Campuskrant!